CleverNPS

Customer Experience Management

Sæt dine kunders oplevelse i system og få en stærk og effektiv kundefokuseret kultur med CleverNPSs CXM program.

Fra kunde til Fan

Giv dine kunder en oplevelse der giver dem lyst til, at anbefale din virksomhed til alle de kender.

CleverNPSs CXM program tager afsæt i jeres nuværende udgangspunkt på en række områder, som f.eks. kundeloyalitetsniveau, kundefeedback, økonomiske nøgletal samt en lang række andre kundefokuseret forhold.

Sammen udarbejder vi en CXM plan, der bringer jer op på et niveau, der er tilpasset jeres ønsker og ambitioner. Vi støtter jer hele vejen med en række konkrete kvantitative og kvalitative mål og KPI’er, der sikre jeres fremdrift.

Fra One Size Fit’s All til jeres kundefokus løsning:

CleverNPSs CXM program fokuserer på, at forbedrer jeres evne til at skabe loyale kunder.

CleverNPSs CXM program kan benyttes af alle, der ønsker at styrke virksomhedens kunderelationer. Metoden er uafhængig af virksomhedens størrelse og branche.

Metoden indeholder en række operationelle værktøjer, som også skaber værdi enkeltvis. Læs f.eks. mere om hvordan du kan øge effekten i marketing her, få bedre omdømme på nettet her og generere mere mersalg i salgsafdelingen her.

Lej en CX Management rådgiver

Mangler du tiden, viden eller ressourcerne, der skal bringe jeres kundefokus op på næste niveau?

Få CleverNPS som din CXM kundefokus sparringspartner. Læs mere her.

CleverNPS kan hjælpe

Ring på +45 70 27 08 00 eller udfyld kontaktformularen hvis du vil vide mere om, hvordan CleverNPS CXM program giver jer et længere, stærke og mere udbytterigt forhold til jeres kunder..

En fokuseret indsats med kunden i centrum

Fra kunde til fan med Customer Experience Management

Ring til CleverNPS

Ønsker du at høre mere om en NPS-løsning, så tag kontakt til os med det samme. Ring og få en snak med os om hvordan CLeverNPS kan hjælpe dig med at få flere loyale kunder.

Skriv til os

Du kan sende en besked til os døgnet rundt. Vi svarer altid hurtigt tilbage. Du kan få mere info om NPS, eNPS og om hvordan du forbedrer kundeoplevelsen og øger dit salg.

    Book et møde

    Her kan du nemt og bekvemt book et online møde, hvor vi kan gennemgå hvilke fordele din virksomhed kan få med en NPS-løsning fra CleverNPS. Book et møde med det samme.