CleverNPS

NPS Ledelse

Styrk ledelsesgrundlaget på alle niveauer i virksomheden

CleverNPS & Ledelse

Vejen mod langvarige loyale kundeforhold handler, ud over at levere ydelser eller produkter, om et grundlæggende ønske om, at ville berige kundernes liv og at det rent faktisk afspejles i virksomhedens kultur. Vejen derhen hjælpes på vej af opsætning af en række mål og aktiviteter.

Opsætning af normer for oplevelsen for kundens forskellige kontaktpunkter på kunderejsen. De skal defineres og måling af kundens faktiske oplevelse gennemføres. Det giver indblik i kundernes syn på virksomhedens styrker og evt. udviklingsområder samt viden om graden af den enkelte kundens loyalitet.  Sammenholdt med kundens individuelle økonomiske potentiale, er NPS et væsentligt udgangspunkt for ledelsen af virksomheden på flere niveauer. For eksempel

Strategiske ledelse

NPS understøtter din strategiske planlægning og budgettering i virksomheden. Kunders syn på virksomhedens styrke og udviklingsområder give input til langsigtet planlægning og investeringer samt understøtter grundlaget for opsætning af langsigtede mål

Taktisk ledelse – Relations NPS måling

Indsigt i kundens grad af loyalitet kombineret med køb af ydelser/vare giver bl.a. mulighed for målrettet kampagner med henblik på mersalg og/eller øget kundefastholdelse

Operationel ledelse – Transaktion NPS måling

Løbende feedback fra kunder giver den operationelle ledelse og frontline medarbejder indblik kunders aktuelle oplevelse i deres kontakt med virksomheden. Det giver dem desuden mulighed for, at give kunden den bedste købsoplevelse og bidrage til udarbejdelse af nye og optimerede kundeoplevelser samt mulighed for hurtigt at behandle eventuelle indvendinger.

Sådan komme kommer du videre

Udfyld vores kontaktformular, hvis du vil vide mere om, hvordan CleverNPS kan bidrage med værktøjer, der kan gøre din ledelse mere effektiv og skabe bedre resultater.

NPS - Ledelse

Ring til CleverNPS

Ønsker du at høre mere om en NPS-løsning, så tag kontakt til os med det samme. Ring og få en snak med os om hvordan CLeverNPS kan hjælpe dig med at få flere loyale kunder.

Skriv til os

Du kan sende en besked til os døgnet rundt. Vi svarer altid hurtigt tilbage. Du kan få mere info om NPS, eNPS og om hvordan du forbedrer kundeoplevelsen og øger dit salg.

    Book et møde

    Her kan du nemt og bekvemt book et online møde, hvor vi kan gennemgå hvilke fordele din virksomhed kan få med en NPS-løsning fra CleverNPS. Book et møde med det samme.