CleverNPS

NPS Marketing

Skru op for effekten af din markedsføring med en fokuseret kommuniktation målrettet kundernes grad af loyalitet

CleverNPS Marketing Accelerator

Få flere anbefalinger og meget mere

Loyale kunder er tilbøjelig til at købe alt hvad du har på hylderne der er relevant, i større kvantiteter og i en bedre kvalitet. For mindre loyale kunde er pris ofte vigtigst.

CleverNPS Accelerator giver dig viden om dine kunder tilfredshed og loyalitet og mulighed for at målrette dine marketingindsatser mod de forskellige kundetyper.

Samtidig giver Acceleratoren dig viden om, hvilke kunder der vil anbefale jer til deres netværk og hvilke kunder, der potentielt er på vej væk.

CleverNPS Accelerator øger effektiviteten af din markedsføring, målrette dine budskaber efter kundernes præferencer og aktivere jeres loyale kunder, så flere af dem anbefale jer.

Sådan komme kommer du videre

Ring til os på +45 70 27 08 00 eller udfyld kontaktformularen, hvis du vil vide mere om CleverNPS Marketing Accelerator

Marketingmedarbejder - NPS Marketing

Ring til CleverNPS

Ønsker du at høre mere om en NPS-løsning, så tag kontakt til os med det samme. Ring og få en snak med os om hvordan CLeverNPS kan hjælpe dig med at få flere loyale kunder.

Skriv til os

Du kan sende en besked til os døgnet rundt. Vi svarer altid hurtigt tilbage. Du kan få mere info om NPS, eNPS og om hvordan du forbedrer kundeoplevelsen og øger dit salg.

    Book et møde

    Her kan du nemt og bekvemt book et online møde, hvor vi kan gennemgå hvilke fordele din virksomhed kan få med en NPS-løsning fra CleverNPS. Book et møde med det samme.